onsdag 17 september 2014

Paket till mig

Det första kom igår och idag kom
ytterligare sex av de totalt tolv paket med grejer vi skickat från Sverige.

Så ikväll kan vi dricka te ur våra favorit-muggar, spela något annat än Bonanza och ha ytterligare några fler böcker att välja mellan. Beta, matematisk formelsamlig, till exempel.

Johans Otamaton kom också men enligt vårt hyreskontrakt får vi inte spela musikinstrument i vår lägenhet. Frågan är om det klassas som instrument?

Vi har funderat på hur vi ska göra med fiolspelandet, men så länge det är i rimlig mängd och utan att störa någon borde det ju vara lugnt. Vidare har vi ställt oss frågor som: är det okej att sjunga, lyssna på musik eller teve? Det står inget om det i kontraktet så om någon frågar säger vi bara att det var en skiva vi satt på. Svensk folkmusik.

De resterande fem lådorna sitter fast i tullen i Tennessee men vi har skickat in vårt formulär så de ska förhoppningsvis också rassla igenom snart, vilken dag som helst. [Uppdatering torsdag morgon: Tullen har släppt dem och de är nu någonstans i D.C.]

Trots att det är jag som har packat ner saker som vi har valt ut bland våra egna grejer så är det väldigt roligt att få packa upp paket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar