måndag 8 september 2014

Bummer

Osis. Igår kl 12.30 kom IKEA och skulle leverera varorna. Bara det att de sagt mellan 14 och 18, så vi var inte hemma. Nu blir det istället 48 h försenat. Om inget mer händer. De ska ringa i kväll och så ska vi avtala om en tid på tisdag.

Vårt stora dilemma var om vi skulle dricksa leveranssnubbarna. Nu känns det ännu knepigare. För vi är ju verkligen inte nöjda med servicen, men å andra sidan är det knappast de som faktiskt kommer med möblernas fel.

Igår åkte vi i alla fall till IKEA igen och kompletterade det vi glömt innan vi lämnade tillbaka bilen. Allt extra fick plats!


Så på grund av IKEAs inkompetens (ja, jag vet att det är deras leveransföretag, men vi har köpt tjänsten av IKEA) är vi kvar på hotellet. Jag ska nog ändå försöka handla lite basvaror och fylla upp kyl och skafferi idag. Och kolla på hemförsäkring. Och hålla tummarna för att de kommer på tisdag förmiddag och att allt är med och helt.

Vi har i alla fall en fantastisk front desk i byggnaden där vi bor. De är så hjälpsamma. Riktiga toppentjejer och -killar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar