söndag 20 september 2015

Hemligheter och småkryp

Nu har Johan åkt iväg för konferens igen, men det blir nog sista gången han åker för den här säsongen. Kalifornien, Schweiz, Baltimore, Hawaii och nu… *drum roll* West Virginia! Inte så långt med andra ord. Vallfärd till världens största radioteleskop i USAs största radiotysta zon. Spännande. *gäsp*

Innan han gav sig av ägnade vi en stor del av förmiddagen åt att städa ur skåpen i köket, då vi upptäckte att några objudna smågäster hade krupit in i knäckebrödet jag tänkte käka till frukost. Hua. Slänga och packa in allt i plastpåsar. Ger de sig inte får vi väl bjuda hit Anticimexs amerikanska kollegor. Inte farligt men äckligt, och tråkigt att städa.


Igår gjorde vi roligare saker då vi besökte en tillfällig utställning på Postmuseet. Känner nu till sidan Post Secret? Folk skickar in vykort med sina hemligaste hemligheter och så publiceras de på sidan. En del av samlingen har nu blivit en utställning som visas månaden ut i DC. Även om ni inte har möjlighet att besöka utställningen tycker jag ni ska besöka websidan. Det är verkligen högt och lågt, sorgligt och glatt, argt och överraskande i en fin blandning. Många skriver också väldigt fint om hur de har blivit hjälpta av sidan, eftersom de inser att de inte är ensamma om att känna som de känner eller vara i den situationen de är, de har vågat leva ut sina drömmar och ta steget som var nödvändigt för att komma vidare. In och läs med er!


1 kommentar:

  1. Ok, läst!
    Blivit berörd.
    Undrar vad som skulle väcka liv i vårt Postverk?
    MammaAnna

    SvaraRadera