tisdag 14 juli 2015

Blött söndagsnöje

I söndags började vi med brunch innan vi tog oss ned mot Navy Yard och kanotuthyrningen. Först försöka avgöra vilka som skulle paddla enkelkajak, vilka som ville dela eller om det skulle vara vanlig kanot. Det slutade med att jag och Johan delade en dubbelkajak. Vi var lite oroliga men tänkte att på de en eller två timmar som vi tänkt vara ute så skulle vi inte hinna bli irriterade på varandra.


Vi fick en härligt tur i solen på Anacostiafloden. Tur att vi inte snålade med solkrämen. Johan hade till och med köpt en hatt dagen till ära. Johan påpekade ibland att det guppade och att det kändes insabilt men ingen trillade i.

Efter paddlingen var jag duktigt blöt ändå, framför allt om rumpan. Precis där som det är mysigast och snyggast att vara blöt. Vi gick och åt glass. Det fanns ett fancy ställe i närheten som hade roliga smaker, så som mango+habanero, blåbärspaj (se glassen på bilden till vänster), gin+tonic (jättegod!) och karamell+popcorn. Sen var klockan mycket så då åkte vi hem och torkade.

Det var väldigt trevligt alltsammans och vi kan tänker nog försöka hyra kanoter igen. Tyvärr var det lite sorgligt också, för detta var sista helgen som vår kompis Heather är här innan hon flyttar tillbaka till Europa. Kul för henne med nytt jobb, tråkigt för oss som inte får ses så ofta.


1 kommentar: