lördag 10 oktober 2015

Boston dag 1 och bröllop

Vi kom fram till Boston, kanske inte riktigt så utvilade som vi hade hoppats. Vi bor på ett Air B&B i Sommersville, som är väldigt trevligt. Han som bor här är biolog.

På förmiddagen tog vi en promenad längs någon som heter Freedom trail. Vi köpte en liten guidebok och guidade oss själva längs denna rutt kantad av platser viktiga för USAs frigörelse från britterna. Höjdpunkten trodde vi skulle vara en bokhandel, men den hade blivit en snabbmatsrestaurang.

Istället såg vi viktiga hus där de hållit mötet innan det blev Boston Tea party, en kyrkogård där folk låg begravda (jättegamla folk), en fin mosaik utanför en kyrka och en staty av frihetskämpen (och ölnamngivaren) Samuel Adams. Johan hittade en ny hatt också.

Sen åkte vi tillbaka till vårt boende för att fixa oss i ordning inför festen, men först sov vi en timme och då inte sittandes i ett tågsäte. Det var skönt.

Själva bröllopet var också väldigt trevligt och det bjöds på venezuelanska mat, eftersom bruden spenderat mycket tid där och uppskattade deras mat. Det var mycket gott.

Sen fick vi en lektion i dansen the Virginia Real. Det påminde lite om square dance och var svettigt. Men kul! Sen hade vi förtjänat både ett glas vatten och en tårtbit.

Festen slutade ganska tidigt. Tidigt som i vid 8.30. Men vi hade trevligt och är ändå rätt trötta. God natt!

1 kommentar:

  1. Trevlig utflykt och fina bilder. Ha det fortsatt fint och njut av era födelsedagar!
    Kram

    SvaraRadera